ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

Εκτύπωση
PDF
1.    Μπαίνετε στην σελίδα www.e-syntagografisi.gr
2.    Επιλέγετε την «Διαχείριση λογαριασμού και εγγραφή νέου Χρήστη»
3.    Επιλέγετε ΙΑΤΡΟΣ
4.Συμπληρώνετε την φόρμα (με Ελληνικούς χαρακτήρες –κεφαλαία) στο πεδίο Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης επιλέγετε Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου και στο πεδίο Α.Μ. Φορέα βάζετε πάλι τον αριθμό μητρώου του ΤΣΑΥ–Ι (π.χ. 12345-Ι ) και επιλέγετε «Υποβολή»
Δίνετε το όνομα χρήστη που θέλετε να χρησιμοποιείτε (με λατινικά γράμματα), τον  κωδικό που θέλετε να χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στην Ηλ.Συντ. (λατινικά γράμματα ή αριθμούς), το e-mail σας και το κινητό σας (ΠΡΟΣΟΧΗ! Συμπληρώνετε αποκλειστικά το κινητό του γιατρού)!  Κλικάρετε στο τετραγωνάκι μπροστά στο «Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις για την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση»
√ Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις για την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
και επιλέγετε  √ Δημιουργία λογαριασμού
5.    Πληκτρολογείτε στο πεδίο που θα ανοίξει , το 8ψήφιο κωδικό πιστοποίησης που σας ήρθε στο κινητό σας  (προσοχή ΔΕΝ είναι ο κωδικός εισαγωγής σας στο σύστημα, αλλά ΜΟΝΟ πιστοποίησης- Δεν θα τον χρειαστείτε ξανά!)
6.    Κλικάρετε  «Πιστοποίηση Λογαριασμού»
7.    Μπαίνετε στο σύστημα από το πεδίο «Είσοδος στην εφαρμογή» πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε στο βήμα 4.